Musea

Ski Dubai

Een winterse wereld in de woestijn

Ski Dubai is een unieke attractie in Dubai die je onderdompelt in een winterse wereld midden in de woestijn. Als je op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring waarbij je kunt skiën, snowboarden en zelfs pinguïns kunt ontmoeten, dan is Ski Dubai de place to be!

De indrukwekkende faciliteiten van Ski Dubai

Bij aankomst in Ski Dubai word je meteen overweldigd door de indrukwekkende faciliteiten. Het sneeuwpark beslaat een oppervlakte van maar liefst 22.500 vierkante meter en beschikt over vijf pistes van verschillende moeilijkheidsgraden. Of je nu een beginner bent of een gevorderde skiër, er is voor ieder wat wils.

Bovendien is er ook een speciale speelzone voor kinderen waar ze kunnen sleeën, sneeuwballen gooien en iglo’s bouwen. En vergeet zeker niet een bezoek te brengen aan de pinguïns, die in hun eigen verblijf wonen en dagelijks shows geven voor de bezoekers.

De ideale ontsnapping aan de hitte

Met temperaturen die in de zomermaanden gemakkelijk boven de 40 graden kunnen stijgen, is Ski Dubai de ideale plek om even te ontsnappen aan de hitte van Dubai. Stap binnen in de koelte van het sneeuwpark en geniet van de frisse lucht terwijl je van de pistes af suist.

En als je toe bent aan een pauze, kun je terecht bij een van de vele cafés en restaurants in Ski Dubai waar je kunt genieten van warme chocolademelk, hartige snacks en zelfs een uitgebreide lunch.

Praktische informatie voor een bezoek aan Ski Dubai

Als je van plan bent om Ski Dubai te bezoeken, zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden:

  • Openingstijden: Ski Dubai is doorgaans geopend van 10:00 tot 23:00 uur, maar het is altijd verstandig om de actuele openingstijden te controleren voordat je vertrekt.
  • Prijzen: De prijzen voor een skipas variëren afhankelijk van het tijdstip van de dag en of je wel of geen uitrusting wilt huren. Een volledig overzicht van de prijzen is te vinden op de officiële website van Ski Dubai.
  • Vervoer: Ski Dubai is gelegen in het winkelcentrum Mall of the Emirates en is gemakkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

Met deze handige tips ben je helemaal voorbereid op een avontuurlijke dag in Ski Dubai, waar je kunt genieten van winterse activiteiten in het hart van de woestijn!

Ontdek Ski Dubai en laat je verrassen

Of je nu een ervaren skiër bent of gewoon op zoek bent naar een unieke ervaring, Ski Dubai heeft voor ieder wat wils. Dus trek je winterkleding aan, pak je ski’s of snowboard en ga op avontuur in deze winterse wereld in de woestijn. Laat je verrassen door de indrukwekkende faciliteiten, de verkoelende temperaturen en de gezellige sfeer van Ski Dubai. Een dagje skiën in de woestijn, wie had dat ooit gedacht?!

UAE