Bezienswaardigheden

Dubai Butterfly Garden: tropische tuin

Ontdek de betoverende wereld van Dubai Butterfly Garden

Als je Dubai bezoekt, mag een bezoek aan Dubai Butterfly Garden zeker niet ontbreken. Deze tropische tuin is een oase van rust en schoonheid, waar je de prachtige vlinders en exotische planten kunt bewonderen. Ik heb onlangs deze magische plek bezocht en ik kan je vertellen dat het een ervaring is die je niet snel zult vergeten.

Een kleurrijke wereld vol vlinders

Bij aankomst in Dubai Butterfly Garden word je meteen betoverd door de kleurrijke wereld die zich voor je ontvouwt. **Meer dan 15.000 vlinders** fladderen vrolijk rond in de enorme serre, die speciaal is ontworpen om hun natuurlijke habitat na te bootsen. Het is werkelijk een magisch gezicht om al die vlinders in allerlei prachtige kleuren en maten te zien.

Je kunt rustig rondwandelen en genieten van het spektakel om je heen. **Er zijn meer dan 50 verschillende soorten vlinders** te bewonderen, van kleine fladderaars tot grote indrukwekkende exemplaren. Vergeet niet om je camera mee te nemen, want je zult zeker een aantal prachtige foto’s willen maken!

Ontdek de exotische planten en bloemen

Naast de vlinders zijn er ook tal van exotische planten en bloemen te bewonderen in Dubai Butterfly Garden. **Er zijn meer dan 2000 plantensoorten** uit verschillende delen van de wereld te vinden, van kleurrijke orchideeën tot geurige tropische bloemen.

De tuin is prachtig aangelegd en elke hoek biedt weer een nieuw verrassend uitzicht. Het is heerlijk om hier rond te dwalen en te genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft. Vergeet niet om af en toe even te pauzeren en te genieten van de rust en sereniteit van de tuin.

Praktische informatie

Als je van plan bent om Dubai Butterfly Garden te bezoeken, zijn er een paar dingen die je moet weten. De tuin is geopend van **9:00 uur tot 18:00 uur** en de entree bedraagt **25 AED per persoon**. Het is handig om gemakkelijke kleding en comfortabele schoenen te dragen, aangezien je veel zult rondlopen.

Er is ook een souvenirwinkel waar je leuke cadeautjes kunt kopen en een café waar je kunt genieten van een verfrissend drankje. Vergeet niet om voldoende water mee te nemen, vooral op warme dagen. En als je geluk hebt, kun je zelfs een van de vlinders op je hand laten landen!

Laat je betoveren door Dubai Butterfly Garden

Al met al is Dubai Butterfly Garden een prachtige plek die je zeker moet bezoeken als je in Dubai bent. De serene sfeer, de kleurrijke vlinders en de exotische planten maken van deze tuin een waar paradijs op aarde. Dus trek je wandelschoenen aan en laat je betoveren door de magie van Dubai Butterfly Garden!

Geniet van de schoonheid van de natuur in Dubai!

UAE