Musea

Global Village

Ontdek de wereld in Global Village Dubai

Global Village is een unieke attractie in Dubai waar je de wereld kunt ontdekken zonder het land te verlaten. Als je graag verschillende culturen wilt ervaren, is dit de ideale plek voor jou. Hier vind je paviljoenen van meer dan 75 landen, elk met hun eigen cultuur, gerechten en ambachten. Het is alsof je een wereldreis maakt in één dag!

Een wereld vol entertainment

Global Village biedt niet alleen een uitgebreide culturele ervaring, maar ook volop entertainment. Er zijn regelmatig optredens van artiesten uit verschillende landen, variërend van traditionele dansen tot moderne muziek. Daarnaast zijn er kermisattracties, winkels, restaurants en nog veel meer. Er is altijd wel iets te zien en te doen.

Topattracties in Global Village

 • Wheel of the World
 • Cultural Square
 • Carnaval
 • Ripley’s Believe It or Not paviljoen

Culinaire ontdekkingen

Als je van lekker eten houdt, zit je goed in Global Village. Elk paviljoen biedt een scala aan gerechten uit dat specifieke land. Of je nu trek hebt in sushi, pizza, kebabs of exotische desserts, er is voor ieder wat wils. Vergeet ook niet om lokale specialiteiten te proberen, zoals falafel, empanadas of dumplings.

Populaire gerechten in Global Village

 1. Paella uit Spanje
 2. Biryani uit India
 3. Hotpot uit China
 4. Baklava uit Turkije

Shoppen in stijl

Global Village is de perfecte plek om unieke souvenirs en cadeaus te kopen. Elk paviljoen heeft een scala aan handgemaakte producten, van kleding en sieraden tot kunst en decoraties. Je kunt hier ook lokale ambachtslieden aan het werk zien en zelfs een workshop volgen om je eigen souvenir te maken.

Wat je kunt kopen in Global Village

 • Zijden sjaals uit Thailand
 • Keramiek uit Marokko
 • Houtsnijwerk uit Indonesië
 • Geborduurde kleding uit Palestina

Maak je klaar voor een wereldse ervaring

Of je nu een wereldreiziger bent of gewoon graag nieuwe culturen wilt ontdekken, Global Village is een must-visit attractie in Dubai. Dompel jezelf onder in de diverse culturen, proef internationale gerechten en shop tot je erbij neervalt. Het is een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten. Dus pak je koffers en ga op avontuur in Global Village!

Ervaar de wereld in één dag

In Global Village kun je letterlijk de wereld rondreizen in één dag. Van de drukke straten van New York tot de rustige tempels in Japan, je ontdekt alle unieke aspecten van verschillende culturen op één plek. Het is alsof je een tijdmachine hebt genomen en bent beland in een kleurrijke wereld van diversiteit.

Laat je verrassen

Dus waar wacht je nog op? Pak je vrienden of familie bij elkaar en ga op avontuur in Global Village. Laat je verrassen door de prachtige shows, heerlijke gerechten en unieke souvenirs. Wie weet kom je wel terug met verhalen die je nog jarenlang zult koesteren. Global Village wacht op je, klaar om je wereld op zijn kop te zetten!

UAE