Dagtrips

Dubai Miracle Garden bezoek

Ontdek de betoverende Dubai Miracle Garden

Ben je op zoek naar een magische en kleurrijke ervaring in Dubai? Dan is een bezoek aan Dubai Miracle Garden absoluut een must! Deze prachtige tuin is een waar paradijs vol kleurrijke bloemen, unieke sculpturen en indrukwekkende ontwerpen. Ik had het genoegen om deze betoverende plek te bezoeken en ik kan niet wachten om mijn ervaring met jou te delen!

Algemene informatie

Dubai Miracle Garden is een van ‘s werelds grootste natuurlijke bloementuinen en is geopend tijdens het bloemenseizoen van half november tot half mei. De tuin is gelegen in Dubailand, nabij de Arabian Ranches, en beslaat een oppervlakte van meer dan 72.000 vierkante meter. De tuin heeft verschillende ingangen en is gemakkelijk bereikbaar met de auto of openbaar vervoer.

Openingstijden en entreeprijzen:

  • De tuin is dagelijks geopend van 09:00 uur tot 21:00 uur.
  • De entreeprijs bedraagt ongeveer 55 AED voor volwassenen en 40 AED voor kinderen (onder de 12 jaar).
  • Kinderen onder de 2 jaar mogen gratis naar binnen.

Mijn ervaring

Vanaf het moment dat ik de Dubai Miracle Garden binnenstapte, voelde ik me meteen overweldigd door de schoonheid en pracht van de bloemen en creatieve ontwerpen om me heen. De kleuren, geuren en rustgevende sfeer maakten mijn bezoek echt onvergetelijk. Ik heb urenlang rondgelopen en genoten van elk detail dat de tuin te bieden had.

De verschillende thematische gebieden in de tuin, zoals de Hearts Passage en Butterfly Garden, waren absoluut adembenemend. Elk hoekje en elk pad bracht een nieuwe verrassing en ik kon niet stoppen met foto’s maken van al het moois dat ik zag. De enorme bloemensculpturen waren echt indrukwekkend en zorgden voor een unieke belevenis.

Praktische tips voor jouw bezoek

Als je van plan bent om Dubai Miracle Garden te bezoeken, zijn hier een paar tips die je kunnen helpen om optimaal van je ervaring te genieten:

  • Kom vroeg: Het kan behoorlijk druk worden in de tuin, vooral tijdens het weekend. Door vroeg te komen, vermijd je de drukte en kun je in alle rust genieten van alle prachtige bloemen.
  • Draag comfortabele schoenen: De tuin is behoorlijk groot en je zult veel moeten wandelen. Zorg ervoor dat je comfortabele schoenen draagt zodat je geen last krijgt van vermoeide voeten.
  • Vergeet je camera niet: De tuin is een fotografisch paradijs en je zult talloze instagramwaardige foto’s kunnen maken. Zorg ervoor dat je batterij volledig is opgeladen en neem voldoende geheugenkaarten mee!

Ik hoop dat je net zo van Dubai Miracle Garden zult genieten als ik heb gedaan. Het is een van die unieke plekken die je nog lang zullen bijblijven. Dus plan je bezoek, maak je klaar om betoverd te worden en geniet van al het moois dat deze prachtige tuin te bieden heeft!

Op naar een bloemrijke ervaring

Of je nu een natuurliefhebber bent, een fan van prachtige bloemen of gewoon op zoek bent naar een unieke ervaring, Dubai Miracle Garden heeft voor ieder wat wils. Dus pak je camera, trek je comfortabele schoenen aan en ga op pad naar dit bloemrijke paradijs in de woestijn. Je zult er geen spijt van krijgen!

UAE