Activiteiten

Dubai Frame: panoramisch uitzicht over oud en nieuw Dubai

Ontdek Dubai Frame: een uniek panoramisch uitzicht over oud en nieuw Dubai!

Wat is Dubai Frame?

Ben je op zoek naar een adembenemend uitzicht over Dubai, waar je de contrasten tussen oud en nieuw Dubai in één oogopslag kunt bewonderen? Dan is Dubai Frame de perfecte bestemming voor jou! Dubai Frame is een architectonisch meesterwerk dat bestaat uit twee torens van 150 meter hoog die verbonden zijn door een brug in de vorm van een gigantisch frame. De ene kant van het frame biedt een panoramisch uitzicht over de moderne wolkenkrabbers van het nieuwe Dubai, terwijl de andere kant een prachtig zicht geeft op de historische wijken van oud Dubai.

Hoe kom je bij Dubai Frame?

Je kunt Dubai Frame gemakkelijk bereiken met de auto, taxi of het openbaar vervoer. Voor de avonturiers is er zelfs een mogelijkheid om Dubai Frame te bereiken per abra, een traditionele watertaxi. Eenmaal aangekomen bij Dubai Frame, zul je verwelkomd worden in een futuristische lobby waar je kunt genieten van diverse interactieve tentoonstellingen en multimedia-ervaringen die je meer inzicht geven in de geschiedenis en cultuur van Dubai.

Wat kun je verwachten bij Dubai Frame?

Eenmaal in de lift naar de brug van Dubai Frame, zul je in slechts enkele seconden naar boven worden gebracht, waar je wordt getrakteerd op een adembenemend uitzicht over de stad. Aan de ene kant zie je de moderne architectuur van Dubai Marina en Downtown Dubai, terwijl aan de andere kant de traditionele souks en moskeeën van Deira en Bur Dubai te bewonderen zijn. Vergeet niet om je camera mee te nemen, want hier wil je zeker foto’s maken die je voor altijd zullen koesteren!

Praktische informatie over Dubai Frame

– **Adres**: Dubai Frame, Zabeel Park, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
– **Openingstijden**: Dagelijks geopend van 9:00 tot 21:00 uur
– **Toegangsprijs**: De toegangsprijs voor Dubai Frame bedraagt 50 AED voor volwassenen en 20 AED voor kinderen
– **Tip**: Het is aan te raden om Dubai Frame te bezoeken tijdens zonsondergang, wanneer de stad baadt in een gouden gloed en de contrasten tussen oud en nieuw Dubai nog beter zichtbaar zijn.

Geniet van de unieke ervaring bij Dubai Frame!

Dubai Frame is niet zomaar een toeristische attractie; het is een unieke ervaring die je de schoonheid en diversiteit van Dubai laat zien op een manier die je nooit zult vergeten. Of je nu een cultuurliefhebber bent, een geschiedenisfanaat of gewoon op zoek bent naar een prachtig uitzicht op de stad, Dubai Frame heeft voor ieder wat wils. Dus pak je camera, trek je meest comfortabele schoenen aan en bereid je voor op een onvergetelijk avontuur bij Dubai Frame!

Laat je verrassen door de contrasten van Dubai!

Als je op zoek bent naar een plek waar oud en nieuw samenkomen op een unieke manier, dan is Dubai Frame de perfecte bestemming voor jou. Met een panoramisch uitzicht over zowel de historische als moderne wijken van Dubai, zul je versteld staan van de schoonheid en diversiteit van deze bruisende stad. Dus waar wacht je nog op? Bezoek Dubai Frame en laat je verrassen door de contrasten van Dubai op een manier die je nooit zult vergeten!

UAE