Activiteiten

Bezoek aan Dubai Miracle Garden: kleurrijke bloemenpracht

Een kleurrijk avontuur in Dubai Miracle Garden

Ben je een liefhebber van kleurrijke bloemen en prachtige tuinen? Dan is een bezoek aan Dubai Miracle Garden een absolute must tijdens je verblijf in deze bruisende stad. Gelegen in de wijk Dubailand, is dit een van de meest indrukwekkende bloementuinen ter wereld. Met meer dan 150 miljoen bloemen en unieke bloemencreaties, is het een waar paradijs voor natuurliefhebbers en fotografen.

De geschiedenis van Dubai Miracle Garden

Dubai Miracle Garden opende zijn deuren in 2013 en is sindsdien uitgegroeid tot een populaire attractie in de stad. Het idee voor de tuin ontstond uit het verlangen om een ​​oase van kleur en schoonheid te creëren in de woestijn van Dubai. Dankzij innovatieve technieken zoals druppelirrigatie en gerecyclede waterbronnen, is het mogelijk om deze prachtige bloementuin te onderhouden in een vaak droog klimaat.

Wat kun je verwachten tijdens je bezoek?

Zodra je de poorten van Dubai Miracle Garden binnenkomt, word je verwelkomd door een overweldigende explosie van kleuren en geuren. Van bloemenpiramides en bloementunnels tot levensgrote bloemensculpturen, er is zoveel te zien en te bewonderen in deze betoverende tuin. Vergeet niet je camera mee te nemen, want je zult ongetwijfeld vele prachtige foto’s willen maken.

Naast de bloemenpracht biedt Dubai Miracle Garden ook verschillende eet- en drinkgelegenheden waar je even kunt ontspannen en genieten van een verfrissend drankje of een heerlijke maaltijd. Vergeet ook niet om een souvenir te kopen in de souvenirwinkel om je bezoek aan deze unieke bloementuin te herdenken.

Praktische informatie voor je bezoek

– Dubai Miracle Garden is geopend van november tot april, wanneer het weer het meest aangenaam is in Dubai. Houd er rekening mee dat de tuin in de zomermaanden gesloten is vanwege de extreme hitte.

– De openingstijden van Dubai Miracle Garden zijn van zondag tot donderdag van 09.00 tot 21.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 09.00 tot 23.00 uur. Het is raadzaam om vroeg in de ochtend of later in de middag te gaan om de drukte te vermijden.

– De entree voor Dubai Miracle Garden bedraagt 50 AED voor volwassenen en 40 AED voor kinderen tussen 3 en 12 jaar. Kinderen onder de 3 jaar mogen gratis naar binnen.

Een onvergetelijke ervaring

Een bezoek aan Dubai Miracle Garden is werkelijk een betoverende ervaring die je niet snel zult vergeten. Van de kleurrijke bloemen tot de unieke bloemencreaties, er is zoveel te zien en te bewonderen in deze prachtige bloementuin. Dus pak je camera en ga op ontdekkingstocht in dit kleurrijke paradijs in de woestijn van Dubai!

UAE