Reisgidsen

Een overzicht van de beste reisgidsen voor Dubai

De beste reisgidsen voor Dubai

Als je van plan bent om naar Dubai te reizen, is het handig om een goede reisgids bij de hand te hebben. Er zijn vele verschillende reisgidsen op de markt, dus het kan lastig zijn om de juiste te kiezen. Vanuit mijn eigen ervaring heb ik een overzicht gemaakt van de beste reisgidsen voor Dubai, zodat jij goed voorbereid op reis kunt gaan!

Lonely Planet Dubai & Abu Dhabi

Lonely Planet is een bekende naam als het gaat om reisgidsen en hun gids voor Dubai en Abu Dhabi is zeker een aanrader. Deze gids staat vol met handige tips en informatie over bezienswaardigheden, restaurants, accommodaties en activiteiten in de regio. Daarnaast bevat het ook handige plattegronden en praktische informatie over vervoer en kosten.

Voordelen:

 • Uitgebreide informatie over Dubai en Abu Dhabi
 • Handige plattegronden en praktische tips
 • Actuele informatie over bezienswaardigheden en restaurants

Dubai Insight Guides

Insight Guides staat bekend om hun prachtige fotografie en gedetailleerde informatie over bestemmingen over de hele wereld. Hun gids voor Dubai is dan ook een lust voor het oog. De gids bevat niet alleen informatie over de bekende bezienswaardigheden van Dubai, maar ook over de minder bekende plekken die zeker een bezoek waard zijn.

Voordelen:

 • Mooie fotografie en illustraties
 • Gedetailleerde informatie over zowel bekende als minder bekende bezienswaardigheden
 • Handige tips van locals voor een unieke ervaring

Rough Guide to Dubai

De Rough Guide to Dubai is een goede keuze voor reizigers die graag off-the-beaten-track gaan en de minder toeristische kant van Dubai willen ontdekken. Deze gids staat vol met insider tips en informatie over lokale markten, eetgelegenheden en activiteiten die niet in elke reisgids te vinden zijn.

Voordelen:

 • Insider tips voor een unieke ervaring
 • Informatie over minder toeristische plekken in Dubai
 • Handige kaarten en plattegronden

Dubai for Dummies

Als je nog niet bekend bent met Dubai en alles wat de stad te bieden heeft, is Dubai for Dummies een goede keuze. Deze gids legt alles uit op een eenvoudige en duidelijke manier, zodat zelfs de meest onervaren reiziger zich goed kan voorbereiden op zijn bezoek aan Dubai.

Voordelen:

 • Eenvoudige en duidelijke uitleg over Dubai
 • Handige tips voor beginners
 • Praktische informatie over vervoer en kosten

Maak je keuze en geniet van Dubai!

Met deze overzicht van de beste reisgidsen voor Dubai ben jij helemaal klaar voor je reis naar deze prachtige stad. Of je nou graag de bekende bezienswaardigheden wilt bezoeken of juist off-the-beaten-track wilt gaan, er is een reisgids die perfect bij jou past. Maak je keuze, bereid je goed voor en geniet van al het moois dat Dubai te bieden heeft!

En onthoud: een goede reisgids is als een schatkaart, het brengt je naar de mooiste plekken en laat je de wonderen van Dubai ontdekken. Dus pak je gids en ga op avontuur, want wie weet wat voor verrassingen je onderweg tegenkomt! Veel plezier!

UAE