Dagtrips

Dubai Frame tour

Ontdek Dubai vanuit een uniek perspectief met de Dubai Frame tour

Ben je op zoek naar een unieke ervaring in Dubai die je meeneemt naar de hoogste hoogten van de stad? Dan is een tour naar de Dubai Frame een absolute must! Tijdens deze tour krijg je de kans om Dubai vanuit een ander perspectief te zien en te genieten van adembenemende uitzichten over de stad. Ik ben onlangs op deze tour geweest en ik kan je vertellen dat het een ervaring is die je niet snel zult vergeten.

Wat is de Dubai Frame?

De Dubai Frame is een architectonisch meesterwerk dat bestaat uit twee torens van 150 meter hoog, verbonden door een brug van 93 meter. Het is ontworpen om de oude en de nieuwe kant van Dubai te symboliseren, met aan de ene kant uitzicht op de historische wijken van Deira, en aan de andere kant uitzicht op de moderne wolkenkrabbers van de Dubai Marina en Jumeirah Beach. Het is een van de meest iconische bezienswaardigheden van Dubai en trekt jaarlijks duizenden bezoekers.

Hoe ziet de Dubai Frame tour eruit?

Tijdens de Dubai Frame tour word je meegenomen op een reis door de geschiedenis en de toekomst van Dubai. Je begint in de museumruimte aan de basis van de Frame, waar je meer te weten komt over de ontwikkeling van Dubai van een bescheiden vissersdorp tot de kosmopolitische metropool die het vandaag de dag is. Vervolgens neem je de lift naar de brug en geniet je van panoramische uitzichten over de stad. Aan de andere kant van de brug kun je een interactieve tentoonstelling bekijken die je meeneemt naar de toekomst van Dubai.

Praktische informatie

  • Locatie: Zabeel Park, Dubai
  • Openingstijden: Dagelijks van 9:00 tot 21:00 uur
  • Toegangsprijs: Tickets kosten AED 50 voor volwassenen en AED 20 voor kinderen
  • Duur van de tour: Ongeveer 1 tot 2 uur

Wat vond ik het meest indrukwekkend?

Wat mij het meest heeft verrast tijdens de Dubai Frame tour is de naadloze mix van geschiedenis en moderniteit. Het contrast tussen de oude en nieuwe kant van Dubai is echt uniek en laat zien hoe snel deze stad zich heeft ontwikkeld. Daarnaast vond ik het uitzicht vanaf de brug adembenemend. Je kunt echt de hele stad overzien en krijgt een goed beeld van de omvang en diversiteit van Dubai.

Is de Dubai Frame tour geschikt voor iedereen?

De Dubai Frame tour is geschikt voor alle leeftijden en is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Het is een leuke en informatieve ervaring voor gezinnen, stelletjes en individuele reizigers. Of je nu voor de eerste keer in Dubai bent of er al vaker geweest bent, de Dubai Frame tour biedt iets nieuws en unieks voor iedereen.

Geniet van een onvergetelijke ervaring met de Dubai Frame tour

Als je op zoek bent naar een unieke manier om Dubai te ontdekken en te genieten van adembenemende uitzichten over de stad, dan is de Dubai Frame tour een absolute aanrader. Het is een ervaring die je niet snel zult vergeten en die je een compleet nieuw perspectief geeft op deze bruisende stad. Dus pak je camera en bereid je voor op een onvergetelijke reis door de geschiedenis en toekomst van Dubai!

UAE