Activiteiten

Bezoek aan Dubai Parks and Resorts: plezier voor het hele gezin

Bezoek aan Dubai Parks and Resorts: plezier voor het hele gezin

Vorige maand besloot ik samen met mijn gezin een bezoek te brengen aan Dubai Parks and Resorts, een magische bestemming vol plezier en avontuur voor jong en oud. Dubai staat bekend om zijn extravagante attracties en we waren erg benieuwd naar wat dit park te bieden had. En laten we zeggen, we werden niet teleurgesteld!

Wat is Dubai Parks and Resorts?

Dubai Parks and Resorts is de grootste themaparkbestemming van het Midden-Oosten, bestaande uit vier spannende themaparken: LEGOLAND Dubai, LEGOLAND Water Park, MOTIONGATE Dubai en BOLLYWOOD PARKS Dubai. Elk park biedt een unieke ervaring met attracties, shows en entertainment geïnspireerd door populaire films, LEGO-speelgoed en Bollywood-films.

LEGOLAND Dubai

LEGOLAND Dubai is speciaal ontworpen voor kinderen tussen de 2 en 12 jaar oud, maar ook volwassenen zullen zich hier prima vermaken. Met attracties zoals de Dragon Coaster, LEGO City en de DUPLO Express is er genoeg te beleven voor het hele gezin. Vergeet niet een bezoek te brengen aan MINILAND, waar wereldberoemde attracties en gebouwen zijn nagebouwd met miljoenen LEGO-stenen.

LEGOLAND Water Park

Voor wat verkoeling op een warme dag is LEGOLAND Water Park de perfecte plek. Met glijbanen, waterattracties en een wave pool is er genoeg waterpret voor iedereen. Mijn kinderen hebben de tijd van hun leven gehad en wilden niet meer weg!

MOTIONGATE Dubai

Als filmliefhebber was ik vooral enthousiast om MOTIONGATE Dubai te bezoeken, waar Hollywood-blockbusters tot leven komen. Van attracties gebaseerd op The Hunger Games tot Madagascar, er is voor elk wat wils. Vergeet niet een ritje te maken in de DreamWorks animation zone voor wat extra magie.

BOLLYWOOD PARKS Dubai

Als je van Bollywood-films houdt, mag een bezoek aan BOLLYWOOD PARKS Dubai niet ontbreken. Hier vind je live entertainment, dansshows en attracties geïnspireerd door de glitter en glamour van de Indiase filmindustrie. Het is een feest voor alle zintuigen!

Praktische informatie

Als je van plan bent Dubai Parks and Resorts te bezoeken, zijn hier een aantal handige tips om je dag zo soepel mogelijk te laten verlopen:

  • Openingstijden: De parken zijn meestal geopend van 10:00 tot 18:00 uur, maar het is goed om de website te controleren voor de actuele tijden.
  • Toegangskaarten: Je kunt kaartjes kopen voor individuele parken of een combiticket voor alle parken. Online reserveren is aan te raden om wachtrijen te vermijden.
  • Vervoer: Dubai Parks and Resorts is goed bereikbaar met de auto of taxi. Er is ook een gratis pendeldienst vanuit bepaalde hotels in Dubai.
  • Eetgelegenheden: Er zijn verschillende restaurants en eetkraampjes in de parken voor een hapje en drankje.

Klaar voor avontuur!

Ons bezoek aan Dubai Parks and Resorts was een dag vol plezier, spanning en magische momenten die we nooit zullen vergeten. Of je nu van LEGO, films of Bollywood houdt, er is voor iedereen iets te beleven in dit betoverende themapark. Dus pak je koffers en beleef een onvergetelijke dag vol avontuur in Dubai Parks and Resorts!

UAE