Eten & Drinken

Rooftop-bars met adembenemend uitzicht op Dubaiʼs skyline

Rooftop-bars met adembenemend uitzicht op Dubai’s skyline

Als je op zoek bent naar een unieke manier om van het adembenemende uitzicht op Dubai’s skyline te genieten, dan zijn de rooftop-bars in de stad de place to be. Met hun fantastische ambiance en panoramisch uitzicht zijn deze bars de perfecte locatie om te ontspannen en te genieten van een verfrissend drankje.

1. Address Sky View

Als je op zoek bent naar een luxe rooftop-bar met een adembenemend uitzicht op de Burj Khalifa en de omliggende skyline, dan is Address Sky View de perfecte keuze. Gelegen op de 54e verdieping van het hotel, biedt deze bar een exclusieve ervaring met heerlijke cocktails en hapjes. Vergeet niet om je camera mee te nemen, want het uitzicht is absoluut spectaculair!

Adres:

Sheikh Mohammed bin Rashid Blvd – Dubai

Openingstijden:

Maandag – zondag: 16:00 – 02:00 uur

Prijsklasse:

Luxueus

2. Level 43 Sky Lounge

Level 43 Sky Lounge, gelegen op de 43e verdieping van het Four Points by Sheraton hotel, biedt een adembenemend uitzicht op de skyline van Dubai Marina. Deze trendy rooftop-bar is de ideale plek om te ontspannen en te genieten van heerlijke cocktails en fingerfood. Het uitzicht op de jachthaven is werkelijk spectaculair, vooral bij zonsondergang.

Adres:

Sheikh Zayed Road – Dubai

Openingstijden:

Maandag – zondag: 18:00 – 02:00 uur

Prijsklasse:

Gemiddeld

3. Iris Dubai

Gelegen in het hart van de stad, biedt Iris Dubai een adembenemend uitzicht op de skyline van Downtown Dubai. Met zijn chique inrichting en levendige sfeer is deze rooftop-bar een populaire ontmoetingsplaats voor zowel toeristen als lokale bewoners. Geniet van heerlijke cocktails en internationale gerechten terwijl je uitkijkt over de bruisende stad.

Adres:

The Oberoi Dubai, Business Bay – Dubai

Openingstijden:

Maandag – zondag: 16:00 – 02:00 uur

Prijsklasse:

Gemiddeld

Met zoveel fantastische rooftop-bars om uit te kiezen, is de skyline van Dubai echt een lust voor het oog. Dus ga eropuit, ontdek je favoriete plek en geniet van het adembenemende uitzicht!

UAE