Eten & Drinken

Populaire streetfoodmarkten en kraampjes in Dubai

Ontdek de lekkerste streetfoodmarkten en kraampjes in Dubai

Als je in Dubai bent en je hebt zin om de lokale keuken te verkennen, dan moet je zeker een bezoek brengen aan de populaire streetfoodmarkten en kraampjes. Dubai staat bekend om zijn diverse eetcultuur en je zult versteld staan van de smaakvolle gerechten die je op straat kunt vinden. Van traditionele Arabische snacks tot internationale favorieten, er is voor ieder wat wils. Hier zijn enkele van de meest populaire streetfoodmarkten en kraampjes in Dubai die je echt moet proberen.

Al Marqab – The Food Truck Park Dubai

Een van de coolste en hipste plekken om streetfood te proeven in Dubai is Al Marqab – The Food Truck Park. Dit is een levendige markt waar je kunt genieten van heerlijke gerechten uit verschillende keukens, allemaal geserveerd vanuit kleurrijke foodtrucks. Van sappige burgers tot smakelijke tacos, er is iets voor elke smaak. De ontspannen sfeer en het gezellige decor maken het de ideale plek om te genieten van een informele maaltijd met vrienden en familie.

Openingstijden:

  • Maandag – zondag: 17:00 – 01:00 uur
  • Adres: Dubai Hills Estate – Dubai – Verenigde Arabische Emiraten

Global Village

Als je op zoek bent naar een meer internationale eetervaring, dan is Global Village een must-visit. Deze levendige markt is de thuisbasis van verschillende kraampjes die gerechten uit landen over de hele wereld aanbieden. Van Japanse sushi tot Indiase curry’s, je zult hier een scala aan smaken ontdekken die je smaakpapillen zullen verrassen. Naast het heerlijke eten, biedt Global Village ook entertainment en winkelmogelijkheden, waardoor het een geweldige bestemming is voor een avondje uit.

Openingstijden:

  • Zondag – woensdag: 16:00 – 00:00 uur
  • Donderdag – zaterdag: 16:00 – 01:00 uur
  • Adres: Sheikh Mohammed Bin Zayed Road – Dubai – Verenigde Arabische Emiraten

Jumeirah Beach Residence (JBR) Food Trucks

Als je van een prachtig uitzicht op de zee wilt genieten terwijl je smult van heerlijk streetfood, dan moet je zeker een bezoek brengen aan de Jumeirah Beach Residence (JBR) Food Trucks. Deze levendige markt is gelegen aan het prachtige JBR-strand en biedt een scala aan lokale en internationale gerechten die je smaakpapillen zullen verwennen. Of je nu zin hebt in verse zeevruchten of een smakelijke falafelwrap, hier vind je het allemaal. De relaxte sfeer en het adembenemende uitzicht maken van deze locatie een ideale plek voor een heerlijke maaltijd aan zee.

Openingstijden:

  • Maandag – zondag: 10:00 – 02:00 uur
  • Adres: The Walk, Jumeirah Beach Residence – Dubai – Verenigde Arabische Emiraten

Dubai staat bekend om zijn luxe restaurants en gastronomische ervaringen, maar de streetfoodmarkten en kraampjes bieden een andere kant van de culinaire scene van de stad. Probeer een van deze populaire locaties en laat je verrassen door de smaken die Dubai te bieden heeft. Eet smakelijk!

Eet lekker voor mij en vergeet niet om te genieten van elke hap! Dubai heeft zoveel lekkers te bieden, dus ga eropuit en ontdek al het heerlijke streetfood dat de stad te bieden heeft.

UAE