Vervoer

Dubai Water Taxi Service: informatie over routes en tarieven voor watertaxiʼs

Ontdek Dubai per Water Taxi

Als je op zoek bent naar een unieke manier om Dubai te verkennen, dan is de Water Taxi Service een absolute aanrader. Met prachtig uitzicht op de stad vanaf het water, en het gemak van snelle en comfortabele boten, is dit een ervaring die je niet snel zult vergeten.

Routes en Bestemmingen

De Water Taxi’s in Dubai bieden diverse routes en bestemmingen aan, zodat je zelf kunt kiezen waar je naartoe wilt. Vanuit de bruisende Dubai Marina kun je bijvoorbeeld een taxi nemen naar de iconische Burj Al Arab of de indrukwekkende Palm Jumeirah. Ook kun je ervoor kiezen om naar de historische wijk Deira te varen en de traditionele souks te bezoeken.

Andere populaire bestemmingen zijn het luxe winkelcentrum Dubai Mall, met de beroemde Dubai Fountain, en het kunstmatige eiland Bluewaters Island waar je het reuzenrad Dubai Eye kunt bewonderen.

Tarieven

De tarieven voor een ritje met de Water Taxi in Dubai variëren afhankelijk van de route en de duur van de vaartocht. Over het algemeen liggen de prijzen tussen de **50 en 200 AED** per persoon, wat omgerekend ongeveer **12-46 euro** is.

Je kunt ook kiezen voor een privé water taxi voor een meer exclusieve ervaring. De prijzen hiervoor beginnen bij ongeveer **200 AED** per uur.

Ervaring aan boord

De Water Taxi’s in Dubai zijn modern en comfortabel ingericht, met voldoende zitplaatsen en grote ramen voor een optimaal uitzicht. De boten worden bemand door vriendelijke en deskundige kapiteins die je veilig naar je bestemming zullen brengen.

Tijdens de vaartocht kun je genieten van de prachtige skyline van Dubai en de vele bezienswaardigheden die langs de route passeren. Vergeet niet om je camera mee te nemen, want je zult ongetwijfeld veel mooie foto’s willen maken!

Praktische informatie

– De Water Taxi’s in Dubai varen dagelijks van **10:00 tot 22:00 uur**.

– Het is aan te raden om vooraf te reserveren, vooral tijdens drukke periodes.

– Er zijn diverse opstappunten langs de kustlijn van Dubai, waardoor je gemakkelijk kunt instappen waar het jou het beste uitkomt.

Al met al is een ritje met de Water Taxi in Dubai een unieke en onvergetelijke ervaring die je zeker niet mag missen tijdens je bezoek aan deze bruisende stad!

Vaar mee en geniet van Dubai vanaf het water!

UAE